torstai 27. lokakuuta 2011

Musavideo: Céline Dion - Tous les secrets



Tous les secrets...kerrassaan huikeankauniinupea kipale...on bongattavissa mm. juurikin Astérix et les vikings -animaation (engl. Asterix And The Vikings) soundtrackiltä...enjoy!

Ja vielä...

Enkunkielinen versio samaisesta kipaleesta...enjoy!



:-D :-D :-D

P.s.



Storytime teaser (Anette-olzon.blogspot.com)
...kultaisen hatunnoston minulta ansaitsevat erityisesti ne artistit, jotka musiikillaan kykenevät murtamaan yllättävänkin kovan kuoreni, jonka aikasta rankka menneisyyteni on ihan riittävän suureksi surukseni todella onnistunut kovettamaan. Murtajan pituudella ei nähtävästi kuitenkaan ole niin yhtään mitään merkitystä, se todellakin tuli viimeistään nyt ihan äärimmäisen & aivan ilmiömäisenkin hyvin huomattua kuunnellessani & tietty katsellessanikin yllä olevaa pikku pläjäystä...huoh.

Ai, niin muuten...Nightwish is back!...ja kenties vahvempana kuin koskaan...woohoo!

:-D :-D :-D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä yritän vähintään ton teaserin olla kuuntelematta, paljon mieluummin odotan sen pari viikkoa sinkkua. Sen verran ikävä ollut tuota bändiä että luulen että purskahdan itkuun kun viimein Storytimen kuuntelen. Jotenkin kummasti mun henkinen ikä on jossain 5v-hujakoilla kun tuosta bändistä on kyse. Oon melkein pahempi kuin lapsi joka odottaa joulupukkia.