maanantai 23. tammikuuta 2012

Musavideo: Céline Dion - Where Does My Heart Beat Now


Tässä eräänä kauniina päivänä (eli oikeastaan ihan hiljattain) menin "ihan totaalisen sekaisin", kun onnistuin työpaikallani bongaamaan vinyyliversion (1€!) Céline Dionin ihkaekasta enkunkielisestä platasta...puhpuh!


Ja jos ei Where Does My Heart Beat Now -kipale ole Unison -platan (joka on btw julkaistu vuonna 1990, ja vieläpä äitini synttäripäivänä) suurin hitti, niin sitten ihan ehdottomasti yksi (samaisen platan) suurimmista hiteistä. Erittäin loistava biisi joka tapauksessa, iha ehottomasti.

:-D :-D :-D

2 kommenttia:

Henri kirjoitti...

Hei!
Onpa mahtava löytö ja mikä hinta! Varmasti tiedätkin, että Unison vinyylit ovat huomattavasti arvokkaampia nykyään. Niitä myydään eBayssä 15-100 dollarin hujakoilla. Jos saa udella, niin mikä on sen luettelonumero ja levy-yhtiö (Columbia, CBS vai Epic). Ihan vain mielenkiinnosta, että mitä levyjä Suomessa liikkuu.
Unison on täynnä hienoja kappaleita, erityisesti pidän kappaleista Last to know ja Have a heart.

Belle kirjoitti...

Heippa!

Piti kyllä vastailla jo aikapäiviä sitten, olen yksinkertaisesti vain onnistunut unohtamaan ja unohtamaan koko vastaamisen...huoh.

Mutta, mutta...en itse asiassa kyllä tiennyt moista Unisonista, mutta toisaalta kun oikein tarkemmin ajattelee, niin...noh, enpä ole oikeastaan lopulta edes yllättynyt siitä, että vinyyli on nykyään noinkin arvokas tapaus...puhpuh silti...heh.

Enivei tuossa alla nyt sitten Unison-vinyylin sekä luettelonumero että levy-yhtiö:

Luettelonumero: 01-467203-20
Levy-yhtiö: CBS

Niin, ja vielä kiitos ihan äärimmäisen paljon aivan mahtikommentistasi.

Terquin, "Belle" :-D